Foto: Katharina Arnesen

BodyTalk är en häpnadsväckande enkel och effektiv form av behandling som synkroniserar kroppens alla system så att de kan fungera som det ursprungligen var tänkt. Varje system, cell och atom kommunicerar hela tiden.

Genom påverkan av olika former av stress i livet blir dessa kommunikationsvägar begränsade. Vilket i sin tur leder till försämring i den fysiska, känslomässiga och/eller mentala hälsan. Återupprättandet av kommunikationen gör det möjligt för kroppens mekanismer att återigen fungera på optimal nivå och på så sätt förhindra sjukdom och underlätta självläkning.

Kroppen har en inbyggd mekanism för att starta upp läkningsprocessen. Om vi skär oss startar kroppen omedelbart en process för att läka skadan. Detta sker på flera nivåer - fysiskt, mentalt och känslomässigt. Trots att detta är uppenbart inser vi oftast inte hur fantastisk den mänskliga självläkningsförmågan är.

BodyTalks största tillgång är dess enkelhet, säkerhet och snabba resultat. BodyTalk är icke-provocerande och fungerar lika effektivt på djur som på människor.

Under en BodyTalk behandling inriktar sig inte terapeuten på specifika diagnostiserade problem, men kliniska erfarenheter visar att när kroppen som helhet får en ökad kontakt, kommunikation och balans upplever klienterna resultat även på de problemen. Problem som t.ex. artrit, kroniskt trötthetssyndrom, känslomässiga problem, stress, huvudvärk, fobier, menstruationsproblem, ryggvärk, parasitproblematik, inlärningsproblem, idrottsskador, allergier, problem i matsmältnings apparaten.

BodyTalk kan användas som ett självständigt system för att behandla många hälsoproblem. Det kan även utan problem integreras med vilket annat hälsovårdssystem som helst.

BodyTalk kan även användas i förebyggande syfte som friskvård och som ett självutvecklings verktyg.

OBS! BodyTalk är inte ett substitut för vedertagen medicinsk vård utan ett komplement.

Bodytalk - svårt att förklara men lätt att uppleva.

"BodyTalk är kanske den lättaste och samtidigt den kraftfullaste metod du kan lära dig för att hålla dig själv och familjen frisk.

Detta gäller alla oavsett om du är läkare, idrottsman, mamma, dagisbarn, terapeut av något slag eller är på väg att doktorera."
Dr. James Oschman, cellbiolog och biofysiker

"De principer som BodyTalk bygger på är bevisade vetenskapliga fakta och banbrytande upptäckter.
Det är ett nytt sätt att ta itu med vårt välmående."

Dr. Amit Goswami, professor emeritus i fysik, University of Oregon

Exempel på då BodyTalk kan vara användbart.

 

"Jag har haft oerhört stor glädje av behandlingar med Bodytalk och kan varmt rekommendera detta!"
Sanna Ehdin, www.ehdin.com